30/7/10

Αυτοκίνητα από Παλιές Ταινίες

Το batmobile από την ταινία μπάτμαν του Τιμ Μπάρτον

28/7/10

Τρέλα!


Τι κάνει ο τύπος; Ωραίος τρόπος να αυτοκτονήσεις και να έχεις και κοινό... Βέβαια για κάποιο λόγο τη γλίτωσε και μετά σηκώθηκε και πήγε σπίτι του, αλλά όπως και να έχει, εγώ δεν θα το τολμούσα...

26/7/10

Κι Άλλο Σήμα

Κι άλλο έξυπνο σήμα. Προφανώς προειδοποιεί τους οδηγούς για τον κίνδυνο να βρεθούν αγκαλιά με κάποιο μεγάλο ζώο, όπως το βουβάλι ή ο σερίφης της περιοχής.

22/7/10

Σήμα

Τι σημαίνει αυτό το σήμα; Όποιος το βρει κερδίζει βόλτα με πατίνι!

20/7/10

Wankel


Η Mazda είναι από τις λίγες εταιρίες που πίστεψαν στην συγκεκριμένη τεχνολογία και έκαναν μεγάλη προσπάθεια να τη βελτιώσουν και να ξεπεράσουν τα προβλήματά της, προκειμένου να απολαύσουν τα πλεονεκτήματά της. Να λοιπόν τι βρήκα: Μία κινούμενη εικόνα που δείχνει πως δουλεύει ο συγκεκριμένος κινητήρας και ...την αντίστοιχη πλάκα που κάνουν κάτι παλιόπαιδα κακοπροαίρετα!

16/7/10

Μπαμπά Πετάω


Κι άλλο αυτοκίνητο που πετάει, αυτή τη φορά για τον αμερικάνικο στρατό. Το όχημα που έχει θωράκιση και δυνατότητες εκτός δρόμου, φέρει και έλικα, με την οποία μετατρέπεται σε ελικόπτερο, ώστε να φεύγει γρήγορα από τον τόπο του εγκλήματος. Γιατί, τι νομίζατε ότι χρειάζεται;

12/7/10

Audi A9


Το νέο concept car της Audi είναι το A9. Υβριδικό με χαμηλές εκπομπές ρύπωνκαι με φουτουριστικό design. Καλά μέχρι εδώ. Σιγά το πρωτότυπο. Όμως το A9 έχει κάτι μοναδικό: Με τη βοήθεια της νανοτεχνολογίας (η εταιρία δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες) το αυτοκίνητο θα μπορεί να επισκευάζει μόνο του τις μικροζημιές και επίσης θα μπορεί να αλλάζει χρώμα κατά βούληση. Αυτό ναι, είναι πρωτότυπο.

9/7/10

Whale Skin Vinyl


Να από που ξεκίνησε η μόδα... Από την Πόρσε Whale Skin Vinyl, δηλαδή επικάλυψη από δέρμα φώκιας και συγκεκριμένα από το ...πέος της. Το μοντέλο προσφέρει ο ρώσικος οίκος Dartz που ήθελε το δερμάτινο εσωτερικό να ξεχωρίζει. Όμως για να φαίνεται και ...απέξω ότι το αυτοκίνητο είναι ξεχωριστό, η βαφή του ήταν το μαύρο ματ με το σχετικό γκραφίτι. Κόστος; 1,5 εκατομύρια δολάρια. Μετά το σχετικό θόρυβο που σήκωσε αυτή η ανακοίνωση, η εταιρία διευκρίνισε ότι το υλικό δεν είναι αυθεντικό, αλλά απιστή αντιγραφή του δέρματος της φάλαινας και ότι σκοπό είχε την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την εξαφάνιση των τεράστιων θηλαστικών.

8/7/10

Χρώμα

Είναι της μόδας τελευταία το χρώμα να είναι θαμπό (ματ) μαύρο; Κάτι ανάμεσα σαν να είναι άβαφτο το αυτοκίνητο, περασμένο μόνο με την αντισκωριακή βαφή και στο ανθρακόνημα... Τι κόλπο είναι αυτό; Γιατί είναι πολύ ωραίο....

7/7/10

Ουπς!


Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση; Που τρέχεις για να προστατευτείς;

6/7/10

Το Μέλλον απ' το Παρελθόν






Να πως έβλεπαν το μέλλον... στο παρελθόν. Αυτή ήταν η αεροδυναμική αντίληψη που είχαν τότε (δεκαετία του 50) για τα αυτοκίνητα, που φαντάζονταν ότι θα έπιαναν αστρονομικές ταχύτητες, άνω των ...100 χιλιομέτρων την ώρα.

5/7/10

Roadable Aircraft




Είχαμε παρουσιάσει και παλιότερα αυτοκίνητα που πετούσαν (ή αεροπλάνα που κυκλοφορούσαν στο δρόμο), με το πρωτότυπο Aerocar. Τώρα φαίνεται πως υπάρχει και ανταγωνισμός. Αυτό είναι το roadable aircraft το οποίο είναι πολύ πιο μοντέρνο και αξιόπιστο και φιλοδοξεί να πουλήσει αρκετά κομμάτια.

2/7/10

Αργή Πόρσε






Να πως να φτιάξετε μόνοι σας μία Πόρσε και να μην σας στοιχίσει ο κούκος αηδόνι. Σε επιδόσεις υστερεί λίγο βέβαια από την κανονική, αλλά δεν πειράζει. Έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι αγοράζουν Πόρσε για τη "μούρη" παρά για τις επιδόσεις...

1/7/10

Πρωτότυπο

Αυτό είναι πραγματικά πρωτότυπο αυτοκίνητο...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση