18/11/10

Μηχανάκι


Η Ελλάδα είναι ιδανική χώρα για μηχανή. Λίγη βροχή και γενικά πολύ ανεκτικότητα. Έχω ξαναπεί ότι κατ' έθιμο στην Ελλάδα επιτρέπεται τα μηχανάκια να παραβιάζουν τον ΚΟΚ κατά κανόνα και μάλιστα να θεωρούνται πολλά πράγματα δεδομένα (όπως το να παρακάμπτουν την ουρά στο φανάρι, να περνάνε τα ΣΤΟΠ και τα φανάρια, να οδηγούν ανάμεσα στις λωρίδες, κτλ). Κανείς δεν μιλάει γιατί έτσι διευκολύνουν την κυκλοφορία - φανταστείτε (όπως μας είχε γράψει φίλος σε σχόλιο παλιότερα) αν οι μηχανές σταματούσαν κανονικά στην ουρά ή οδηγούσαν μέσα στις λωρίδες σαν αυτοκίνητα. Θα είχαμε αυτομάτως κομφούζιο στους δρόμους!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία η νοοτροπία σας πάντως. Περνάτε STOP και φανάρια, περνάτε ανάμεσα από αυτοκίνητα, παραβιάζετε ΚΟΚ γενικότερα.
Έτσι δεν διευκολύνετε μόνο την κυκλοφορία αλλά και τα ατυχήματα.
Για να μην πω για τις εξατμίσεις που "πειράζετε" και δεν αφήνετε ήσυχο τον κόσμο στο σπίτι του.
Μπράβο, μπράβο και εις ανώτερα! Φοβερή νοοτροπία!
Όταν όμως κάνετε τις βλακείες σας πάντα θα βγείτε και θα πείτε " με χτύπησε ο αυτοκινητάκιας, ο φορτηγάκιας" κλπ. και θα στέλνετε και στα blogs αναρτήσεις μήπως κάποιος είδε αυτόν που σας τράκαρε την τάδε ημερομηνία κλπ. και φυσικά θα σας υποστηρίξουν μην γνωρίζοντας ότι τις περισσότερες φορές τα προκαλείτε.
Απλά σας δίνουν δίκιο μόνο και μόνο επειδή είστε ο, από θέμα όγκου, αδύναμος κρίκος και μόνο παραβλέποντας το τι παράβαση κάνατε.
Ξαναλέω όχι όλοι, να συννενοούμαστε.
Αν έχετε μάθει, λοιπόν, να ζείτε στην Αφρική και να μην σέβεστε τίποτα τότε πολύ απλά να πάτε να ζήσετε κι εκεί...θα σας ταιριάζει απόλυτα.
Διότι στην Ελλάδα, αυτά κάνετε και είναι ένας ακόμη λόγος που κατάντησε κωλοχανείο.
Σημειωτέον, ότι σίγουρα και αυτοκινητάκηδες άναρχοι, κακώς, υπάρχουν όπως επίσης (ευτυχώς) και (λίγοι έστω) τυπικοί και νόμιμοι οδηγοί μηχανών και τους συγχαίρω.
Όλα τα παραπάνω τα λέω επειδή έχω μάθει, δια της συνεχούς παρατήρησης, να λέω τα πράγματα δίκαια και σωστά.
Ευχαριστώ!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση