28/1/08

Και το Ανάποδο

Αναφέρομαι σε προηγούμενο post, στον Κούλη τον Συμπλεγματικούλη. Πως τα φέρνει καμιά φορά η μοίρα. Το Σάββατο λοιπόν που είχε καλό καιρό, είχα βγει βόλτα. Μπροστά μου λοιπόν στην παραλιακή μια ολοκαίνουργια, καλογυαλισμένη carrera turbo, η οποία απολάμβανε τη διαδρομή όπως και οι επιβάτες της. Όμως ο οδηγός της αποφάσισε πως ήθελε να ευχαριστηθεί τη διαδρομή, οδηγώντας αριστερά με 40 χιλιόμετρα την ώρα. Τότε κι εγώ βρέθηκα σε αυτή τη δυσάρεστη θέση του Κούλη. Τι να έκανα; Να του άναβα τα φώτα να κάνει στην άκρη; Ποτέ! Περίμενα υπομονετικά μέχρι που άνοιξε ο δρόμος και έφυγα από τα δεξιά του.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γι αυτο μη λες μεγαλες κουβεντες ποτέ! ποτέ δεν ξέρεις ποια ειναι η αληθεια πισω απο αυτο που βλεπεις και ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο.

Ανώνυμος είπε...

Να του ανάψεις τα φώτα να πάει στην άκρη. Η αριστερή λωρίδα δεν είναι προνόμιο των ακριβών αυτοκινήτων. Άμα πηγαίνει σαν την κότα να κάνει δεξιά, δικαίωμα του να πηγαίνει αργά, αλλά μπορεί να το κάνει και από τη δεξιά λωρίδα. Ας αφήσουν επιτέλους τα κόμπλεξ με τα ακριβά αυτοκίνητα για να λυθεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Ανώνυμος είπε...

Το καλύτερο από όλα θα ήταν να μην τρέχετε στην παραλιακή, ειδικά Κυριακές με καλό καιρό που βγαίνουν και οικογένειες για βόλτα. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για κόντρες ούτε για επίδειξη ταχύτητας.

Ανώνυμος είπε...

Είδες που κι εσύ έχεις το ίδιο κόμπλεξ με τον "προηγούμενο"; Επειδή είδες ακριβό αυτοκίνητο συμπεριφέρθηκες διαφορετικά.. Εκτός κι αν το ίδιο θα έκανες κι αν το προπορευόμενο όχημα ήταν Daewoo Matiz...

Προσαρμοσμένη αναζήτηση