6/2/08

Αυτοκινητιστικό Ατύχημα

Το μεταφέρω όπως μου ήρθε και θα το σχολιάσω αργότερα:

Στις 6 Νοεμβρίου 2007 το απόγευμα στην παραλιακή Λ. Ποσειδώνος στην περιοχή Εδέμ έγινε ατύχημα όπου το τραμ χτύπησε μια γυναίκα. Το χτύπημα ήταν στο κεφάλι. Η γυναίκα, πεζή καθώς ήταν, μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο της Βούλας και κατόπιν για πολλαπλές επεμβάσεις στο ΚΑΤ για ένα μήνα όπου και πέρασε τον κίνδυνο παρόλο που έπαθε πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Παρακαλούμε όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για το γεγονός (λόγω του ότι η γυναίκα έχει χάσει τη μνήμη της), να στείλει μια απάντηση στο mail: iliahtida@yahoo.com ή στο polykasda@yahoo.gr ή στο τηλέφωνο 210 9838517, 210 6897496 γιατί υπάρχει δόλος από την εταιρεία Tραμ καθώς:

θα έπρεπε να αποζημιωθεί γιατί είναι παράνομες όλες οι αφύλακτες γραμμές του τραμ

με συνεννόηση τραμ και αστυνομίας γράφτηκε μόνο η κατάθεση του οδηγού και όχι της άτυχης γυναίκας η οποία βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση η κατάθεση έγραφε για ελαφρύ τραυματισμό!

Η γυναίκα αυτή είναι γλύπτρια / συγγραφέας παγκοσμίου φήμης και πλέον έχει χάσει μεγάλο μέρος της όρασης της.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το διάβασα κι εγώ, έχει κυκλοφορήσει και σε άλλα forum και μεσω email.

Ανώνυμος είπε...

Νομιζω οτι μετα τη γνωστη ιστορια με το ατυχημα και τη μεγαλη κινητοποιηση, τωρα σε καθε ατυχημα θα κυκλοφορει και ενα mail κατηγορωντας τον αλλον.

Δεν θελω να γινομαι κακος, αλλα που ξερουμε τι ακριβως εγινε? Δεν υπαρχουν διαδικασιες, αστυνομια, δικαστηρια?

erou είπε...

Εγώ όπως είπα δεν παίρνω θέση γιατί δεν γνωρίζω. Και η δημοσίευση αυτή είχε σκοπό το σχολιασμό της προώθησης τέτοιων περιστατικών και όχι αυτό καθαυτό το συμβάν.

Και φυσικά δεν θα μπορούσα να πάρω το μέρος κάποιου, επειδή τυγχάνει να έχει ένα email account και να μπορεί να προωθεί την ιστορία όπως τη βλέπει ο ίδιος.

Αν είναι έτσι, να καταργήσουμε τα όργανα και τους θεσμούς και να εκδικάζουμε τις υποθέσεις με βάση τη δημοσιότητα που πετυχαίνουν.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω μαζί σου. Άλλωστε διαβάζοντας και το περιεχόμενο, εμενα προσωπικα δεν με πειθει και πολυ...

Ανώνυμος είπε...

Σκεφτείτε αν ήταν δικός σας άνθρωπος και είχε την ανατιμετώπιση αυτή που λέει ο φίλος μας. Όταν δεν μπορείς να βρεις άκρη με το κράτος, το μόνο που μπορείς να κάνεις έιναι να το αποκαλύψεις όσο μπορείς...

Ανώνυμος είπε...

Καλο ειναι να μην κρινουμε αμε δεν εχουμε προσωπικη αποψη για το τι εγινε. Ειναι ρατσισμος να κατακρινεις εκ των προτερων μια κατασταση που δεν γνωριζεις...

Προσαρμοσμένη αναζήτηση