14/7/08

Πινακίδα καλά κρυμμένη

Αγαπάμε τα δέντρα εμείς οι Έλληνες και δεν θέλω κουβέντα. Μη μου πείτε για τα δάση που καίμε, επειδή όλως τυχαίως, δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο που να επιβάλλει αναδάσωση. Όχι, αυτά είναι λεπτομέρειες. Τα αγαπάμε τα δέντρα γι αυτό και δεν τα κόβουμε ακόμα και όταν κρύβουν σημαντικές πινακίδες για την ασφάλεια των οδηγών. Διότι τι αξία έχουν οι ζωές μιας οικογένειας μπροστά στα κλαδιά ενός δέντρου; Βέβαια, υπάρχουν και περιπτώσεις που θα μπορούσε να αλλάξει η θέση της πινακίδας εύκολα. Συμφωνώ, υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που η πινακίδα πρέπει να είναι εκεί ακριβώς και ο θάμνος ή τα κλαδιά του δέντρου εμποδίζουν. Κανείς δεν ενδιαφέρεται, γιατί μην ξεχνάμε ότι οι Έλληνες οδηγοί είναι πολύ καλά εκπαιδευμένοι να οδηγούν μετ’ εμποδίων.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το χάος είναι χιονοστιβάδα. Όταν δεν υπάρχουν πεζοδρόμια γιατί καποιος τα έχει καταπατήσει, όταν δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ των φορέων και ο καθένας φυτεύει τους στύλους του όπου θέλει, όταν δεν υπάρχει κάποια υπηρεσία που να εποπτέυει το δίκτυο, γιατί να μην συμβεί και αυτό δηλαδή;

Ανώνυμος είπε...

Όλα εγκαταλείπονται στη μοίρα τους και οι πινακίδες το ίδιο. Έχετε δει να αντικαθίστανται ποτέ παλιές πινακίδες? Εγώ προσωπικά όχι!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση