14/7/09

Καρτελάκι Τηλεφώνου

Δεν θα ήταν ωραία ιδέα, αν σε κάθε αυτοκίνητο αφήναμε ένα καρτελάκι (αυτοκόλλητο ή μαζί με το ασφαλιστήριο) που να περιέχει το κινητό του κατόχου του αυτοκινήτου; Με αυτό τον τρόπο αν ενοχλεί ή αν εμποδίζει ή αν για οποιοδήποτε λόγο χρειαζόταν να ειδοποιηθεί ο ιδιοκτήτης, θα ήταν εύκολο και όλοι θα ήξεραν που να κοιτάξουν για να βρουν το νούμερο επικοινωνίας. Ξέρω, είναι προσωπικό δεδομένο και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί με λάθος τρόπο, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι αν σε όλα τα αυτοκίνητα υπήρχε το τηλέφωνο του ιδιοκτήτη, τότε θα αποτρεπόταν και η ιδέα της φάρσας. Σε κάποιες περιπτώσεις, οδηγοί αφήνουν τα αυτοκίνητά τους σε σημείο που εμποδίζουν, είτε εν αγνοία τους, είτε εν γνώσει τους. Σε αυτή την περίπτωση και το πρόβλημα θα λυνόταν αμέσως, αλλά και ενδεχόμενη ζημιά στο αυτοκίνητο που εμποδίζει θα αποτρεπόταν. Και όλοι θα ήταν πιο ήρεμοι και πιο πολιτισμένοι. Αρκεί να μην γινόταν κατάχρηση και ο καθένας άφηνε το αυτοκίνητό του όπου ήθελε, με τι σιγουριά πως όταν υπάρξει πρόβλημα θα τον ειδοποιήσουν.

3 σχόλια:

Xristinoula είπε...

Καλά, για μια κοπελα δεν ειναι και οτι καλυτερο. Να αφησει το τηλεφωνο της στο αυτοκινητο σε δημοσια θέα... Μπααααα κακή ιδέα....

hecon είπε...

Σε εναν ιδανικο κοσμο θα βοηθουσε. Αλλα σε ενα ιδανικο κοσμο δεν θα χρειαζοταν να σε ειδοποιησει κανεις γιατι θα παρκαρες σε ενα ιδακινο παρκινγκ και δεν θα εκλεινες κανεναν.

Αλεξ είπε...

Σίγουρα θα υπήρχαν οι επιτήδιοι που θα το χρησιμοποιούσαν για το λάθος λόγο...

Προσαρμοσμένη αναζήτηση