29/2/08

Πως το Σκέφτηκε;

Πως μπορείς να εξηγήσεις τον τρόπο σκέψης ενός ανθρώπου ο οποίος θεωρεί λογικό να σταματάει την κίνηση σε ένα δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, όπου τα αυτοκίνητα κινούνται με πάνω από 100 χλμ, για να παραχωρήσει προτεραιότητα σε ένα αυτοκίνητο που περίμενε σε μικρή διασταύρωση; Το άλλο αυτοκίνητο περίμενε στη διασταύρωση να αδειάσει ο δρόμος (γι αυτό και δεν χρειάζεται φανάρι εκεί) για να περάσει απέναντι. Να όμως που κάποιος κοκορόμυαλος, κάπου είχε διαβάσει ότι είναι ευγενικό και Ευρωπαϊκό να παραχωρείς προτεραιότητα και βρήκε την κατάλληλη στιγμή για να το κάνει. Πίσω του φρεναρίσματα, ABS, αλλά ευτυχώς δεν έγινε καραμπόλα. Αυτούς τους ανθρώπους, αυτούς τους οδηγούς, ποιος θα τους σταματήσει; Ποιος θα τους βγάλει από το δρόμο να σωθούμε;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως τρόμαξε και φρέναρε; Γιατί πολλές φορές από τους παράδρομους κάτι μ*λ*κ*ς βγάζουν τη μισή μούρη τους στο δρόμο και απαιτουν να τους αφήσουν να περάσουν.

John είπε...

Τα παπ4ρια που θυμούνται ότι υπάρχει ευγένεια σε κάτι τέτοιες καταστάσεις με κάνουν να θέλω να βάλω extra κόρνες για να τους συνεφέρνω..

Ανώνυμος είπε...

Εμενα μου εχει τυχει το χειροτερο: Στο Δελτα Φαληρου εκει που ενωνεται η παραλιακη με τη Σουγγρου ενας μπαρμπας ρε παιδια εχει σταματησει κανονικα, λες και ειχε ΣΤΟΠ περιμενοντας τι? να αδειασει η παραλιακη για να βγει!!! Πως δεν εγινε πολυνεκρη καραμπολα τοτε κι εγω δεν εχω καταλαβει!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση