22/2/08

Scania WRX

Πόσο με εξοργίζει όταν βλέπω βαρέα οχήματα (φορτηγά, λεωφορεία, μπετονιέρες, νταλίκες, κτλ) στην αριστερή λωρίδα. Όταν "τρέχουν" -για τα δικά τους δεδομένα- είναι ίδιος ο χάρος. Φοβάσαι να πλησιάσεις, φοβάσαι να προσπεράσεις και γενικά περιμένεις να δεις την τραγωδία να εκτυλιχθεί μπροστά στα μάτια σου. Από την άλλη πλευρά, ότα λέμε ότι "τρέχει" δεν πάει παραπάνω από 80-100 χλμ, αλλά τέτοιο βάρος και όγκος προκαλεί -αν μη τι άλλο- το δέος. Και φυσικά ακόμα και σε αυτή την περίπτωση εμποδίζουν την κυκλοφορία. Αριστερά με 80-100; Όταν δε βγαίνουν στην αριστερή και προσπαθούν να κάνουν και οικονομία καυσίμου πηγαίνοντας με 40 χλμ, εκεί είναι το πλεόν εκνευριστικό. Να περιμένεις το αργοκίνητο να πάει στην άκρη για να περάσεις.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκει θελει μια καταγγελια στην Τροχαια, ενα τηλεφωνακι. Αν δεν τον πιασουν επ'αυτοφωρω, μάλλον γίνεται μόνο μια επίπληξη, αλλα απο το τπτ...

Ανώνυμος είπε...

Τι να πω κι εγω που μεχρι να βγω στον περιφερειακο, εκει που ειναι 2 λωριδες ο δρομος, φτυνω αιμα καθε μερα. Η κατασταση με τα λεωφορεια ειναι απαραδεκτη πολλες φορες πανε διπλα-διπλα και ο δρομος ειναι αδειος μπροστα ενω απο πισω τα αυτοκιητα ειναι χιλιαδες.

Ανώνυμος είπε...

Σωστά. Νομίζω ότι είναι ετσι κι αλλιως παράνομο για αυτά τα οχηματα να κινούνται αριστερά. Καποτε μου ειχε πει ενας φιλος οδηγος πουλμαν οτι τον ειχαν γραψει στην παραλιακη επειδη πηγαινε στην αριστερη. Αμα τωρα υπερβαινει και το οριο ταχυτητας, αμα τον πιασουν θα του κωψουν τον κ$%ο!

argi24 είπε...

Σωστα ολα αυτα που λετε παιδια και συμφωνω απολυτα σε ορισμενα μαζι σας.Ως επαγγελματιας οδηγος μπορειται να μου πειτε τι πρεπει να κανω εγο οταν ο αλλος παει με 40 και αν κατσω απο πισω του θα με κοψει στην ανηφορα η οταν εγω πηγαινω στην δεξια λωριδα καποιοι γρηγοροι με περνουν απο δεξια

Προσαρμοσμένη αναζήτηση