15/4/08

Επιτέλους! Οι Πρώτοι στην Ευρώπη!

Η Ελλάδα είναι 23η ανάμεσα στις 25 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην οδική ασφάλεια. Τι σημαίνει αυτό; Ότι στην Ελλάδα δίνουμε τρομερά χαμηλή αξία στην ανθρώπινη ζωή. Η εθνική οδός Κορίνθου-Πατρών είναι πιθανότατα ο χειρότερος οδικός άξονας υψηλής κυκλοφορίας στην Ευρώπη. Αντί να τον βελτιώσουμε σπαταλήσαμε λεφτά σε έργα όπως η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου. Γιατί η γέφυρα είναι εντυπωσιακή και μας κάνει να αισθανόμαστε ωραία. Είναι η μεγαλύτερη κρεμαστή γέφυρα του κόσμου (λένε αυτοί που την έφτιαξαν) και αυτό μας κάνει μάγκες. Το ότι για να φτάσεις στην γέφυρα περνάς από αυτόν τον αισχρό δρόμο δεν απασχολεί κανέναν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλλο το ενα αλλο το αλλο ομως. Το οτι οι δρομοι ειναι σε κακη κατασταση δεν σημαινει οτι δεν επρεπε να γινει και η γεφυρα! Η γεφυρα αλλωστε προσφερει πολλα περισσοτερα απο απλως μια γρηγορη προσβαση απεναντι.

Ανώνυμος είπε...

Εμενα μου ειπαν ενα αλλο ωραιο: Σε πρωινη εκπομπή λέει ο καλεσμένος "...στη γέρυφα του Ρίου..." και τον διορθώνει ο παρουσιαστής "Η γέφυρα του Ρίο" !!!! Αυτός μπερδεύτηκε μάλλον και νόμιζε ότι είναι στη Βραζιλία!!!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση