6/4/09

Ο Λανσελότος της Λίμνης


Είναι γνωστό πως όταν βρέχει, στους περισσότερους δρόμους των περισσότερων πόλεων της χώρας μας, συμβαίνει γεωγραφική ανακατανομή: Νέες λίμνες σχηματίζονται, όπου άνετα μπορεί κανείς να κάνει βαρκάδα ή και να ψαρέψει ακόμα. Σίγουρα πάντως δεν μπορεί να περάσει με το αυτοκίνητό του, εκτός και αν το έχει μάθει να κολυμπάει. Εκεί λοιπόν που οι πεζοί στέκονται στην άκρη του πεζοδρομίου και αναρωτιούνται πως θα περάσουν απέναντι και αν ο Δήμος έχει βάλει φέρρυ, τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρές προσπαθώντας να περάσουν αργά-αργά μέσα από τον υδάτινο όγκο. Ενίοτε δε κάποια αυτοκίνητα μένουν επειδή βρέχονται μέχρι το κόκαλο και ως γνωστόν τα αυτοκίνητα είναι φτιαγμένα για την άσφαλτο και όχι για την υφαλοκρηπίδα. Μέσα σε αυτό το σκηνικό λοιπόν θα εμφανιστεί και ο γνωστός Έλληνας καραγκιόζης ο οποίος μόλις απέκτησε JEEP, SUV, XUV κτλ και θεωρεί ότι πρέπει να κάνει απόσβεση, κάνοντας επίδειξη ισχύος. Μέσα από τη λίμνη λοιπόν που παλεύουν αυτοκίνητα και πεζοί, ο έξυπνος θα περάσει με φόρα, σηκώνοντας κυριολεκτικά τσουνάμι που θα καταστρέψει κάθε τι στο πέρασμά του. Και ενώ αυτός περνάει ικανοποιημένος και σκέφτεται πόσο τον θαύμασαν (και τον ζήλεψαν) όλοι όσοι τον καμάρωσαν να δίνει την παράστασή του, ο υπόλοιπος κόσμος έχει πει τόσα για τη μαμά του, που θα τον έκαναν να κοκκινίσει από ντροπή και να ξεχάσει ακόμα και τη δόξα του.

2 σχόλια:

Μιχάλης είπε...

Και σήμερα το πρωί μου έτυχε. Σε σημείο που μαζεύει στάνταρ νερά, κάτω από τη γέφυρα που πας από την παραλιακή προς Συγγρού, πέρασε ο γνωστός @%$# με ταχύτητα από την αριστερή και έκανε όλα τα αυτοκίνητα χάλια. Το τι βρισίδι άκουσε δεν λέγεται. Αλλά βλέπεις ήταν και τυχερός. Σκέψου να βρεχόταν το αυτοκίνητό του και να έμενε εκεί. Να έβλέπα μετά πως α αντιμετώπιζε τους άλλους οδηγούς που θα τον λυντσάρανε.

bingra είπε...

Ηλίθιοι επιδειξίες υπάρχουν παντού. Το έχουν καημό να αποδείξουν στον υπόλοιπο κόσμο ότι άξιζε τελικά τα λεφτά του το "εργαλείο" που αγόρασαν με 752 δόσεις.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση