8/5/07

Σεβασμός στις Κατοικημένες Περιοχές


Υπάρχουν κάποιοι δρόμοι που μας γλιτώνουν από μποτιλιάρισμα ή από μεγαλύτερες χιλιομετρικά διαδρομές. Συνήθως αποφεύγουμε τις λεωφόρους και περνάμε μέσα από στενάκια για να κόψουμε δρόμο. Αυτά τα στενάκια κατοικούνται και δεν είναι σωστό ούτε να τρέχουμε, ούτε να κορνάρουμε. Ειδικά το πρωί που ο θόρυβος είναι ενοχλητικός και που κάποιοι ενδεχομένως να μην έχουν ξυπνήσει ακόμα. Αν ο κεντρικός δρόμος δεν μας κάνει γιατί είναι μποτιλιαρισμένος, δεν μας φταίνε οι κάτοικοι των γύρω περιοχών να τους ενοχλούμε και να βάζουμε και τη ζωή τους σε κίνδυνο τρέχοντας. Λίγο προσοχή όταν αφήνουμε τις λεωφόρους είναι ένδειξη σεβασμού προς τους συνανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτα για την κατάσταση των δρόμων.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς έτσι πρέπει να κάνουμε, αλλά δεν κάνουν όλοι έτσι. Με χτύπησε έτσι κάποιος που όχι μόνο ήθελε να αποφύγει τον φόρτο αλλά και να βγει γρηγορότερα μπροστά από όλους τους άλλους.
Επίσης όταν τελικά ξαναβγαίνουμε στην λεοφώρο δεν εκβιάζουμε να βγούμε αμέσως. Προτεριότητα έχουν οι άλλοι που είναι ήδη εκεί.

Ανώνυμος είπε...

Είναι φοβερό πόσο μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου αν ξαφνικά σε κάποιο κοντινό δρόμο η κίνηση γίνει αφόρητη. Δεν θα μπορείς να ησυχάσεις, δεν θα μπορείς να αφήσεις τα παιδιά σου στο δρόμο της γειτονιάς σου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση