5/5/07

National Roads


Ένα από τα πράγματα που μου αρέσουν πολύ στο δρόμο, ειδικά στις Εθνικές Οδούς, είναι όταν τα μεγάλα οχήματα, οιεπαγγελματίες οδηγοί, βοηθούν με τον τρόπο τους τα Ι.Χ. Όταν για παράδειγμα προσπαθείς να προσπεράσεις και σου βγάζει δεξί φλας να σου δείξει ότι ο δρόμος μπροστά είναι ελεύθερος, μιας και έχει καλύτερη ορατότητα, όταν σου ανάβει τους προβολείς να φωτίσει το δρόμο μπροστά, μέχρι να περάσεις και όταν γενικά σε διευκολύνει στις κινήσεις σου. Και ναι, αυτό συμβαίνει ΚΑΙ στην Ελλάδα.Οι πραγματικοί επαγγελματίες διδάσκουν εμάς πως να συμπεριφερόμαστε.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυσκολο μεν αλλα τους πετυχαινεις δεν..Παντα υπαρχουν καλοι επαγγελματιες σε πασης φυσεως επαγγελματα.

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να ήταν έτσι όλοι οι επαγγελματίες. Να σας θυμίσω τη συμπαθέστατη τάξη των ταξιτζήδων οπυ είναι επαγγελματίες καθώς και τους επαγγελματίες των φορτηγών και λεωφορείων που έχουν ξεκληρίσει οικογένειες ολόκληρες στο Εθνικό δίκτυο.

erou είπε...

(Συμπλήρωμα) Δεν φτάνουν μόνο τα φώτα και οι διευκολύνσεις, άλλα είναι ποιο σημαντικά και δεν τα τηρούν: Βλέπε φθαρμένα λάστιχα, υπερφόρτωση, κόπωση, παράνομα προσπεράσματα, παραβιάσεις ορίων ταχύτητας, κτλ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση