27/3/08

Τρέλα Είναι η Λογική των Ολίγων

Εγώ βροχή δεν είδα για να πω την αλήθεια. Ποτάμια όμως στους δρόμους για ραφτινγκ, είδα. Όπως είπε και ένα φίλος προ ολίγου, αφού "έβρεξε" τι περίμενα; Λογικό είναι να πλημυρίσουν οι δρόμοι. Το πρόβλημα μου είναι ότι αυτό ΔΕΝ είναι λογικό για εμένα. Δεν είναι λογικό όταν ψιχαλίζει οι δρόμοι να γίνονται ποτάμια. Δεν είναι λογικό οι δρόμοι να είναι γεμάτοι λακούβες όπου σπάμε τα αυτοκίνητά μας και κανένας δεν μας αποζημιώνει. Δεν είναι λογικό ότι οι δρόμοι μας αφαιρούν περισσότερες ζωές από ότι σε μία εμπόλεμη χώρα. Δεν είναι λογικό ότι τα δημόσια έργα μοιράζονται σε κερδοσκόπους και την πληρώνει ο κόσμος. Και τέλος, δεν είναι καθόλου λογικό ότι λύσεις του προβλήματος θεωρούνται τα γελοία όρια ταχύτητας και τα εξωφρενικά πρόστιμα. Ε όχι να με κάνουν να τα βλέπω και λογικά.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όσο υπάρχουν άνθρωποι που γραφουν στα φορουμ ότι καλα μας κανει η τροχαια και μας βαζει τετοια προστιμα γιατι μον οετσι θα γλιτωσουμε, καταλαβαινετε οτι δεν υπαρχει σωτηρια.

Και αφου εχει καλλιεργηθει αυτη η νοοτροπια, η εκαστοτε κυβερνηση η ιθυνων νους μπορει ανετα να αυξησει τα τιμολογια της στα προστιμα, με τις ευλογιες του λαου, για να μπορει να διανειμει μετα αυτα τα χρηματα ...μεσω του Υπουργειου Πολιτισμού....

Και ο νοων νοειτω

Ανώνυμος είπε...

Ω ρε φιλε καρφάρα!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση