15/4/09

Όχι στα Διόδια

Όχι από αντίδραση, όχι για πολιτικούς λόγους, όχι για να γλιτώσουμε τα 5-10 ευρώ παραπάνω που μας στοιχίζει κάθε ταξίδι, ούτε επειδή τα διόδια δημιουργούν μποτιλιαρίσματα σε κάθε μαζική έξοδο. Αλλά επειδή τα χρήματα που μαζεύονται δεν αξιοποιούνται και μετά καλούμαστε πάλι εμείς να πληρώνουμε για τα έργα οδοποιίας.

6 σχόλια:

Angelik είπε...

Τα παράδεκτα διόδιο της Εθνικής Οδού Κορίνθου - Πατρών, πρέπει να καταργηθούν άμεσα. Μακάρι και εφέτος να κινητοποιηθούν οι τοπικοί φορείς για να διαδώσουν στον κόσμο την απαράδεκτη κατάσταση αυτού του δρόμου και να πάψουν να πληρώνουν διόδια μέχρι ο δρόμος να πληροί τις προδιαγραφες.

Unknown είπε...

ξερετε αν στην εθνικη οδο απο αθηνα προς πατρα κανουν εργα???

erou είπε...

Παράκαμψη στην Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών λόγω έργων.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, 9 Μαΐου 2008, 13:37

Με αφορμή έργα της ΕΡΓΟΣΕ, από τη Δευτέρα το πρωί θα υπάρξει παράκαμψη στη νέα εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών και για τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Η παράκαμψη θα ξεκινά από το 113ο χιλιόμετρο της Κορίνθου - Πατρών και θα είναι συνολικού μήκους δύο χιλιομέτρων. Στο σημείο θα υπάρχει η προβλεπόμενη σήμανση.

driver είπε...

http://skotostra.blogspot.com/

«Σκοτώνει, μην πληρώνετε»! Το σύνθημα δίνει ο νομάρχης Αχαΐας κ. Δημήτρης Κατσικόπουλος, καλώντας τους οδηγούς να μην πληρώνουν διόδια στην εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών-Πύργου-Τσακώνας, τη νέα εθνική-καρμανιόλα των πολύνεκρων τροχαίων, υπογραμμίζοντας σε δηλώσεις του ότι είναι παράνομη η επιβολή διοδίων σε δρόμους που δεν πληρούν τους ελάχιστους όρους ασφαλείας, όπως έχουν θεσπιστεί από την Ευρωπαϊκή Ενωση.

Theo είπε...

ΟΧΙ στα διόδια ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, μέχρι να φτιαχτούν οι δρόμοι και να μην σκοτώνεται ο κόσμος άδικα, επειδή κάποιοι τρώνε τα λεφτά μων φορολογούμενων.

quate είπε...

Αφού τα χρήματα από την είσπραξη των διοδίων πηγαίνουν για την κατασκευή δρόμων, εμείς γιατί εξακολουθούμε να πληρώνουμε και φόρους από πάνω; Υποτίθεται ότι οι φόροι για αυτό το σκοπό δεν είναι; Για κοινωφελή έργα; Τότε γιατί πληρώνουμε διόδια λες και έχουμε τους υπερ-αυτοκινητόδρομους;

Προσαρμοσμένη αναζήτηση