26/3/08

Παρέλαση

Παρόλο που είναι της μόδας, τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια, όποιος μιλάει υπέρ των παρελάσεων ή της Ελλάδας εν γένει (και δεν έχει να κάνει με αθλητικό γόητρο), να θεωρείται φασίστας ή εθνικιστής (!), εγώ δεν θέλω να εκφράσω καμία αντίθεση προς την παρέλαση αυτή καθαυτήν.

Όμως, όπως κάθε χρόνο, εκεί που γίνονται τοπικές παρελάσεις, σε κάθε Δήμο ή και γειτονιά, δεν υπάρχει καμία προειδοποίηση για τους οδηγούς και καμία πρόβλεψη της Τροχαίας για να διευκολύνει την κίνηση.

Ας πούμε ότι εγώ ξεκινάω από το σπίτι μου σε κάποια γειτονιά για να πάω σε κάποια άλλη γειτονιά ενός κοντινού Δήμου. Και δεν πάω από το κέντρο της πόλης.

Ποιος θα με προειδοποιήσει ότι κάπου στο δρόμο μου η πορεία μου τέμνει μία παρέλαση; Γιατί να βρεθούμε όλοι σε δύσκολη θέση; Και γιατί να ρισκάρουμε να μπλέξουμε αυτοκίνητα με παιδιά;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την 25η έκανα 2 ώρες για να παω απο τη Νέα Σμύρνη στη Γλυφάδα. Κόλλησα σε ένα σημείο που δεν μπορούσα να περάσω απέναντι την Ελευθερίου Βενιζέλου και παγιδεύτηκα εκεί με άλλα αυτοκίνητα και περιμέναμε να τελειώσει η παρέλαση για να φύγουμε. Τόσο απλά

Ανώνυμος είπε...

"όποιος μιλάει υπέρ των παρελάσεων ή της Ελλάδας εν γένει (και δεν έχει να κάνει με αθλητικό γόητρο), να θεωρείται φασίστας ή εθνικιστής (!)"

ή στο ανάποδο, να θεωρείται ανθέλληνας,αναρχικός, Πατριδοπροδότης, ιούδας ισκαριώτης(!!!)

Μας λυπάμαι...
(παρακαλώ μην το κοψεις,ευχαριστώ)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση