5/6/08

Δεν μας Τρομάζουνε τα Νέα Έργα

Αναλυτικά μερικά από τα νέα έργα που εξήγγειλε ο υπουργός:

 

Η Δυτική Περιφερειακή Υμηττού θα διοχετεύει την κυκλοφορία εκτός των κατοικημένων περιοχών της πόλης, με αποτέλεσμα την ανακούφιση τόσο των νοτίων όσο και των κεντρικών περιοχών της Αθήνας, αφού θα μειωθεί σημαντικά η διαμπερής κυκλοφορία.

 

Η μεγάλη σήραγγα Υμηττού θα ενώνει πλέον απευθείας το Λεκανοπέδιο με τα Μεσόγεια επιτρέποντας ταχεία μετάβαση από μεγάλο μέρος του Λεκανοπεδίου προς το Αεροδρόμιο και τα Νότια παράλια της Αττικής.

 

Απευθείας διοχέτευση της κυκλοφορίας από το νότιο και ανατολικό Λεκανοπέδιο, μέχρι την Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, στην περιοχή Αφιδνών, μήκους 25 χλμ. Έτσι δημιουργείται και ο εξωτερικός μεγάλος δακτύλιος του Λεκανοπεδίου.

 

Γρήγορη σύνδεση του Μητροπολιτικού Πάρκου Ελληνικού με όλες τις περιοχές του Λεκανοπεδίου. Στο σημείο αυτό η παραλιακή λεωφόρος θα είναι υπόγεια.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κσλά κάνεις και τα γράφεις, σε μερικά χρόνια θα τα θυμόμαστε και θα γελάμε...

Kostas Skiadas είπε...

Μεγαλεπήβολα σχέδια καί παρά τό γεγονός ότι οί ειδικοί περί τά συγκοινωνιακά έχουν προβλέψει ότι εντός τριετίας ή συσσώρευσις καί νέων οχημάτων στό λεκανοπέδιο θά επιφέρει πλήρη ακινησία στούς δρόμους, τίς ώρες αιχμής τουλάχιστον.
Ενώ εξακολουθεί νά αυξάνεται ό πληθυσμός στήν πρωτεύουσα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση