10/6/08

Επισημάνσεις

1) Καλά θα διοχετεύονται περισσότερα αυτοκίνητα προς την παραλία, που είναι ήδη επιβαρημένη όσο δεν πάει άλλο, από εκεί και μετά τι θα γίνονται αυτά τα αυτοκίνητα; Θα παραμένουν σταματημένα εκεί για πάντα;

2) Με τους παλιόδρομους που έχουμε ήδη θα γίνει ποτέ τίποτα; Η απάντηση είναι όχι, γιατί με την επισκευή του υπάρχοντος δικτύου, δεν μπορούν να μπουν διόδια, άρα δεν έχει οικονομικό όφελος η «παρέα».

3) Είναι ντροπή να παρουσιάζεται ως έργο κάποιου υπουργείου ή κυβέρνησης ένα ιδιωτικό έργο το οποίο αφενός πληρώσαμε από τους φόρους μας και αφετέρου το ξαναπληρώνουμε κάθε φορά που το χρησιμοποιούμε (βλ. Αττική Οδό).

4) Τα μεγάλα έργα του υπουργείου θα χρηματοδοτηθούν από τους πόρους του Ελληνικού Κράτους, δηλαδή από τους φόρους που πληρώνουμε. Γιατί θα πρέπει να τα ξαναπληρώσουμε μέσω διοδίων; Ή το ένα ή το άλλο.

5) Επίσης, στο αρχικό κείμενο όλα ήταν γραμμένα σε ενεστώτα: «Οι νέοι αυτοκινητόδρομοι ολοκληρώνουν…» λες και το έργο έχει ήδη γίνει, θεωρείται δεδομένο επειδή το ανακοίνωσε ο υπουργός! Εγώ άλλαξα το χρόνο σε μέλλοντα για να μην είναι ενοχλητικό.

6) Η εξαγγελία ότι θα γίνουν χώροι στάθμευσης σε σταθμούς μετρό, σημαίνει αυτόματα και παραδοχή ότι μέχρι τώρα υπήρχαν σταθμοί μετρό στην άκρη του πουθενά (Κορωπί, Παλλήνη, Κάντζα) που μπορούσες να πας μόνο με το αυτοκίνητό σου, το οποίο φυσικά δεν είχες που να το αφήσεις. Άρα ήταν για χρόνια άχρηστοι.

7) Ελπίζω να έχετε παιδιά ώστε να προλάβουν να τα δουν όλα αυτά, αν και δεν θα τα χαρούν, επειδή μέχρι τότε η κίνηση θα είναι αφόρητη πλέον και τα


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για το θέμα των ανύπαρκτων χώρων στάθμευσης δεν το ξέραμε; Τον υπουργο περιμέναμε να μας το πει; Ή μήπως θεωρεί κανένας ότι τώρα θα λυθεί;

Προσαρμοσμένη αναζήτηση