29/5/09

Απειρία



Τώρα που οι Ρώσοι έπιασαν λεφτά και μάλιστα πολλά και ξαφνικά, έχουν γεμίσει οι δρόμοι της Μόσχας και των άλλων μεγάλων πόλεων, με υπεραυτοκίνητα. Κάθε επιχειρηματίας, μαφιόζος ή νεόπλουτος μπορεί να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, αγοράζοντας τις Ferrari και τις Lamborghini όπως αγοράζουμε εμείς εδώ τα Hyundai και τα Kia. Το πρόβλημα είναι όμως ότι αυτά τα αυτοκίνητα απαιτούν λίγη σοβαρότητα παραπάνω, διότι οι δυνατότητές τους ξεπερνούν αυτές ενός κανονικού αυτοκινήτου. Αν επιμένεις να πίνεις και να οδηγείς ή να κάνεις «μαγκιές» στο δρόμο, σίγουρα δεν είναι τα καταλληλότερα οχήματα, διότι εύκολα σου παίρνουν τη ζωή. Η απειρία όμως σε συνδυασμό με το κόμπλεξ οδηγεί σε δυσάρεστα αποτελέσματα.

2 σχόλια:

WRX είπε...

Διάβαζα κάπου ότι σε πολλές χώρες πρώην ΕΣΣΔ, ο κόσμος εξακολουθεί να ζει εξαθλιωμένος, αλλά κάποιοι λίγοι κυκλοφορούν με Hummer και Ferrari, στους κατεστραμμένους και εξαθλιωμένους δρόμους. Άρα, για τον κόσμο δεν άλλαξαν και πολλά. Απλώς το χρήμα άλλαξε χέρια. Παλιά ήταν στους ανθρώπους του κόμματος, τώρα είναι στα χέρια των νέων "σωτήρων".

Mike είπε...

Καλά, αυτό συμβαίνει και με οποιοδήποτε αυτοκίνητο, απλώς μία Ferrari ή μία Lamborghini έχει πολύ πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Αλλά μην ξεχνάμε ότι για γίνει το κακό, αρκεί να πηγαίνεις και με 50 χιλιόμετρα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση