26/5/09

Θηρίο






Το δικό σου πανάκριβο SUV ή καθαρόαιμο 4Χ4 το κάνει αυτό; Γιατί το Lada Niva (από 11,000 ευρώ -καινούργιο) το κάνει. Μπορεί να ταξιδέψει υποβρυχίως, δηλαδή τελείως κάτω από το νερό, με μόνο την εισαγωγή του αέρα και την εξαγωγή της εξάτμισης εκτός. Χαρές φαντάζομαι που θα κάνουν οι φανατικοί του συγκεκριμένου μοντέλου! Πάντως, μη χαίρεστε. Το αυτοκίνητο πήγε για πέταμα μετά, όπως κάθε λογικός άνθρωπος μπορεί να αντιληφθεί. Όλα έγιναν χάριν της φωτογράφησης.

5 σχόλια:

driver είπε...

Προφανώς το είχαν για πέταμα, έτσι; Γιατί δεν νομίζω ότι μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μετά από αυτή τη βουτιά... Αλήθεια με τα ηλεκτρικά του τι έγινε; Δεν μπορεί να είχαν αφήσει επάνω μπαταρία...

erou είπε...

Προφανώς είχαν αποσυνδέσει όλα τα ηλεκτρικά, δηλαδή τη μπαταρία και μετά το έβαλαν μπροστά. Επίσης, κι εγώ εκτιμώ ότι μετά πήγε για πέταμα, αφού βραχήκαν καθίσματα, ταπετσαρίες κλπ. Άσε δε τη σκουριά, μέσα - εξω.

Alex είπε...

Πολύ επικίνδυνο πάντως όπως και να έχει. Πρόσεξα βέβαια ότι είχαν ανοιχτά τα παράθυρα και μπουκάλες οξυγόνου, αλλά ακόμα και με ανοιχτά παράθυρα δεν νομίζω ότι η πόρτα ανοίγει εύκολα. Τι θα γινόταν αν του έσβηνε η μηχανή?

chimpi είπε...

Τα πετρελαιοκίνητα οχήματα είναι πιο εύκολα στις υποβρύχιες περιπέτειες, αφού δεν χρειάζονται ηλεκτρικό κύκλωμα για τη μηχανή (ανάφλεξη). Επίσης κάποια τζιπ, όπως το WRANGLER, για παράδειγμα, είναι γαλβανισμένο ολόκληρο και όχι μόνο από κάτω (όπως είναι το Lada). Επίσης σε τετρακίνητα όπως τα Jeep και τα Hummer, που έχουν φτιαχτεί για αυτές τις δουλειές και όχι για βόλτα στο Κολωνάκι, οι στεγανοποιήσεις φτανουν παντού, ακόμα και στα ραδιο-CD !!! Αυτό για όσους ρομαντικούς θέλουν να βλέπουν ακόμα το LADA και να το θεωρούν αξεπέραστο "εργαλείο"...

Suchs είπε...

Τα στρατιωτικά οχήματα μπορούν!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση