12/6/09

Διπλή Απειλή


Πόσο μου «αρέσει» όταν καμιά φορά περιμένω σε κάποια διασταύρωση και κάποιος ανυπόμονος – που προφανώς θεωρεί τον εαυτό του πιο έξυπνο για να περιμένει – έρχεται και κάθεται δίπλα μου. Έτσι, κλείνει τη δική μου ορατότητα από την πλευρά του αλλά κι εκείνος δεν μπορεί να δει αν έρχεται αυτοκίνητο από την πλευρά που είμαι εγώ. Με αυτό τον τρόπο καθυστερούμε λοιπόν περισσότερο, κάνουμε γελοίες κινήσεις τεντώματος ώστε να δούμε από την άκρη του παρμπρίζ αν έρχεται αυτοκίνητο από απέναντι, αλλά κυρίως κινδυνεύουμε πολύ περισσότερο. Παρόλα αυτά, πάντα μα πάντα θα υπάρξει ένας πονηρός να την κάνει τη βλακεία και το ωραίο είναι ότι κατά βάθος πιστεύει ότι έκανε κάτι έξυπνο.

3 σχόλια:

driver είπε...

Γιατί, όταν σου βγαίνουν και από την εξωτερική για να περάσουν πρώτοι? Εκεί δεν μπορείς να κάνεις τίποτα παρά μόνο να τους αφήσεις, γιατί αλλιώς θα πέσουν και επάνω σου. Αυτό είναι όντως πολύ σπαστικό!

Zafir είπε...

Εγώ δεν τους αφήνω να βγουν μπροστά μου πάντως.

Blaxos είπε...

Ο γνωστός ο μαλάκας ο Έλληνας, που του αρέσει να τον πηδάνε και μετά βγαίνει στο δρόμο να κάνει κι αυτός τη μαγκιά του. Ελληνάρες φορ εβερ, είσαστε άξιοι της τύχης σας!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση