30/4/07

Το Ασχημότερο Μοντέλο

Μιας και όλες οι αξιοπρεπείς ιστοσελίδες και τα περιοδικά παρουσιάζουν νέα μοντέλα και τεχνικά χαρακτηριστικά, είπα κι εγώ να κάνω κάτι ανάλογο. Πείτε τη γνώμη σας για το ασχημότερο μοντέλο που κυκλοφορεί στους Ελληνικούς δρόμους! Πέρα από τεχνικά χαρακτηριστικά, επιδόσεις, σχέση ποιότητας-τιμής, ποιο νομίζετε ότι είναι το ασχημότερο αυτοκίνητο; Απαντήστε στα "σχόλια"...

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ασχημότερο αυτοκίνητο είναι το PT Cruiser της Chrysler! Θα έπρεπε να του απαγορευτεί η κυκλοφορία. Υπάρχει μάλιστα και cabrio! Αν είναι δυνατόν! Είναι και πανάκριβο...

Ανώνυμος είπε...

Το χειρότερο; Μμμμ, Yaris Verso, είναι σαν ντουλάπι με ροδίτσες! Θυμίζει και λίγο από οικογένεια Χωραφά, παιδιά, σκυλιά, γιαγιά, κουβαδάκια, ομπρέλες όλοι μαζί κατάληψη στην παραλία!

Ανώνυμος είπε...

θα έλεγα το νέο corsa, είναι σαν μικρό, άσχημο astra. Και τέλος πάντων δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο μοντέλο που ήταν πιο συμπαθητικό.

Ανώνυμος είπε...

Mercedes CLS. Θα μου πεις, αμα μπορουσες να την αγορασεις... Αλλά είναι άσχημη, πολύ μικρά παράθυρα, ειδικά πίσω και σχήμα ιπτάμενου δίσκου. Δηλαδή, ΟΥΦΟ!

Ανώνυμος είπε...

Lancia Ypsilon, γιαυτό δεν πούλησε καθόλου και πήγε άπατο! Είπαμε Ιταλικό design αλλά όχι και ότι μπούρδα μας πασάρουν να λέμε και ευχαριστώ!

Ανώνυμος είπε...

Hyundai Matrix. Η αποθέωση του Κορεάτικου design (?). Και σε πολύ ωραία χρώματα επίσης!!

Ανώνυμος είπε...

Ε οχι και το νέο CORSA! Είναι πολύ ωραίο και ακολουθεί τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της OPEL. FIAT MULTIPLA, αυτό είναι άσχημο, που είναι τελείως τετραγωνισμένο και με πρησμένο κεφάλι. Αηδία!

Ανώνυμος είπε...

Xsara Picasso. Απαίσιο.

Ανώνυμος είπε...

peugeot 307 cc!

Ανώνυμος είπε...

To neo HONDA CIVIC einai san entomo apo to diastima...

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε και λέμε ΤΟΠ 10:

Ford Ka (σαν αλοίθωρο ψάρι)
Hyundai (G)ATOS
Suzuki Wagon R+ (Έλεος με τα κουτιά!)
PT Cruiser Chrysler (Αμερικ(λ)ανιά!)
Fiat Multipla
Mazda 121 (Κι άλλο αυγό!)
Renault Megane (Μα τι *ώλος!)
Chevrolet Tacuma
Nissan Micra (Πήξαμε στα ψάρια!)
VW Beetle New

Βέβαια τα σκήπτρα κλέβει το Hummer Vee, ογκώδες, άτσαλο και κακάσχημο και έχει γεμίσει τους δρόμους των trendy! Που πάς ρε με την ντουλάπα!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ, Honda-Civic!

Ανώνυμος είπε...

Jeep Compass. Αντίθετα από το νέο Wrangler που είναι ομορφότερο παρά ποτέ, το compass το θεωρώ αποτυχία. Με λίγα περισσότερα χρήματα, παίρνει το Cherokee που είναι κλάσεις ανώτερο.

Ανώνυμος είπε...

PT Cruiser Cabrio

Ανώνυμος είπε...

Hyundai coupe, eidika me tis extra podies kai aerotomes pou tou dinoun alla 200 aloga !!! i ypertati geloiotita!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση