16/9/08

Δεν Κάνω Πολιτική...

...αλλά πραγματικά, σήμερα το πρωί το άκουσα στις ειδήσεις και απόρησα. Μέσα στο γενικό κλίμα της δυσαρέσκειας των πολιτών απέναντι στο κράτος, όπου όλοι νιώθουν ότι πληρώνουν αβάσταχτα ποσά τα οποία εξανεμίζονται σε σκάνδαλα, ήρθε η ανακοίνωση πως αυξάνονται τα τέλη των διοδίων, που λέτε; Στην Εγνατία Οδό; Στην Αττική Οδό; Στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας; Όχι! Στην Κορίνθου - Πατρών! Στο δρόμο για τον οποίο τόσα και τόσα έχουν γραφτεί, που έχει βαφτεί με αίμα, που έχει ξεσηκώσει ακόμα και τους κατοίκους των γύρω περιοχών, που έχει αποτελέσει αντικείμενο ενδιαφέροντος Ευρωπαϊκών και διεθνών οργανώσεων, ε, σε αυτό το δρόμο σκέφτηκαν να αυξήσουν τα τέλη των διοδίων! Τα ακραιφνή μου συγχαρητήρια σε όποιον το σκέφτηκε. Ειλικρινά μπράβο! Είστε εκτός τόπου και χρόνου!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με αυξήσεις-φωτιά στα διόδια επιβαρύνονται από σήμερα οι οδηγοί δικύκλων, ΙΧ, ταξί, λεωφορείων και φορτηγών που κινούνται στην εθνική οδό Αθηνών-Πατρών. Οι αυξήσεις κυμαίνονται από 12% έως 148% ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι θα προστεθούν σε λίγους μήνες άλλοι 2 σταθμοί διοδίων στη Ν.Πέραμο και τους Αγ.Θεοδώρους.

(autotriti)

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θυμάμαι σε παλιότερο post που λέγαμε ότι ήδη είναι προκλητικό να πληρώνεις διόδια σε ένα δρόμο καρμανιόλα που παίζεις τη ζωή σου κορώνα - γράμματα, πόσο μάλλον να κάνεις και αυξήσεις. Οι τύποι δεν έχουν το Θεό τους, ή μάλλον, δεν έχουν τσίπα επάνω τους. Ντροπή.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση